Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023

Gösterim: 90

TÜSEB Teknoloji Transfer Ofisi Tarafından Çevrimiçi Gerçekleştirilecek Olan “Sağlıkta Teknoloji Dönüşümü Eğitim Serileri” Etkinliği

 

TÜSEB Teknoloji Transfer Ofisi olarak sağlıkta yenilikçi yaklaşımların TÜSEB koordinasyonunda yaygınlaştırılmasını sağlamak, sağlık inovasyonu süreçlerinde iş birliğini aktive etmek, sağlık alanında tüm paydaşlar arasında köprü görevi üstlenmek, yerlileşmenin artırılması hedefini desteklemek ve sağlık sektöründe yıllık ihracat rakamlarının artış hedefini gerçekleştirmek amacıyla çalışmaktayız.

Bu kapsamda yürütülecek faaliyetler ile 2014-2023 İstanbul Bölge Planı'nda belirtilen Küresel Ekonomide söz sahibi, Yüksek Katma Değer Üreten, Yenilikçi ve Yaratıcı Ekonomi ve Adil, Paylaşan, Kapsayıcı ve Öğrenen Toplum hedeflerine ulaşılmasına da katkı sağlanacaktır. Ayrıca gerek kurum içerisinde gerekse kurum dışarısında inovasyon faaliyetlerini yaygınlaştırma adına arayüz görevi görerek sağlık alanında bilgi ve teknolojinin, yeni fikirlerin, inovatif ürünlerin gelişim sağlayacağı ortak bir iş birliği platformu oluşturulması sağlanacaktır.

Hedeflenen süreçlerin gerçekleştirilmesinde farkındalık oluşturma kapsamında eğitim faaliyetlerinin önemi büyüktür. Bu doğrultuda TÜSEB Teknoloji Transfer Ofisi tarafından “TÜSEB Sağlıkta Teknoloji Dönüşümü Eğitim Serileri” düzenlenecektir.  Her hafta farklı bir konuda yapılacak olan eğitimlerin duyuruları ayrıca yapılacaktır.

Eğitim serilerinin ilki olan “Sağlıkta İnovasyon ve İnovatif Ürün Geliştirme Eğitimi” 24 Nisan Pazartesi günü saat 14:00’da gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılmak için başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız