Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2023

Akademisyenlerimiz COST Action Çalışma Grubunda

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Bülent BÜYÜK ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Miraç KAMIŞLIOĞLU, Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği Kuruluşu (European Cooperation in Science and Technology-COST Association) bünyesindeki ‘‘CA21128-PROton BOron Nuclear fusion: from energy production to medical applicatiOns (PROBONO)’’ başlıklı COST Aksiyonu çalışmalarında yer almak üzere proje ekibine seçildi.

COST, bilim ve teknolojide Avrupa işbirliği için oluşturulmuş olan araştırmacıların çeşitli bilimsel konularda kendi araştırma ağlarını kurmalarını sağlayan, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve koordinasyonunu sağlayan bir organizasyondur.

Akademisyenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.