Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024

Akademisyenlerimizin Projesi ERASMUS+ Tarafından Kabul Edildi

Üniversitemizin de paydaş olarak yer aldığı, 250.000 Avro bütçeli The regulation and Systematization of Social Media Content and Digital Apps Related to Health, Diet and Sports (GREEN TICK) isimli proje SPORT-2023-SCP çağrısı kapsamında ERASMUS+ tarafından kabul edildi. Bu kapsamda 6 ülkeden 25’in üzerinde katılımcıyla projemizin ilk toplantısı 09.12.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İki yıllık bir süreç içerisinde tamamlanması ön görülen projenin sonunda, Üniversitemiz ev sahipliğinde uluslararası bir sempozyum yapılması planlanmaktadır.

Projede katkı sağlayan Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bekir Çar, Doç. Dr. Ahmet Kurtoğlu, Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-SABESYA) Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Sedat Arslan ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-UZEM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Dönmez’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.