Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024

Avrupa Birliği Projelerine Giriş ve Tecrübe Paylaşımı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bilimsel  Projeler Koordinatörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisliği ortaklığında akademik personellere, yüksek lisans/doktora öğrencilerine ve diğer tüm araştırmacılara yönelik Ege Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Serdal TEMEL tarafından “Avrupa Birliği Projelerine Giriş ve Tecrübe Paylaşımı” konularında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Etkinliğin moderatörlüğünü Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Cem ALDAĞ ve Bilimsel  Projeler Koordinatörü Doç. Dr. Miraç KAMIŞLIOĞLU üstlendi. On-line platformda gerçekleştirilen etkinlikte Avrupa Birliği Proje Başvurularında önem arz eden hususlara, proje çağrılarının takip edilmesi aşamalarından partner bulma süreçlerine kadar başarılı projelerin taşıdığı özelliklere değinen sunumlar gerçekleştirildi.

Akademik personelimizin ve yüksek lisans/doktora öğrencilerinin soru cevap bölümünün ardından etkinlik sona erdi.