Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2024

Avrupa Birliği ve Dış Kaynaklı Kamu Projeleri Başvurusu Tecrübe Paylaşımı Etkinliği Düzenlendi

Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Cem ALDAĞ ve Bilimsel  Projeler Koordinatörümüz Doç. Dr Miraç KAMIŞLIOĞLU ev sahipliğinde, Üniversitemiz akademik personeline yönelik Dr. Öğr. Üyesi Sabri ALKAN tarafından “Avrupa Birliği ve Dış Kaynaklı Kamu Projeleri Başvurusu Tecrübe Paylaşımı” ve Doç. Dr. Uğur KARADURMUŞ tarafından "Dış Kaynaklı Projelerin Değerlendirilmesinde Tecrübe Paylaşımı" konularında bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

Üniversitemiz Öğrenci Yaşam Merkezi Mor Salonda gerçekleştirilen etkinlikte Avrupa Birliği Projeleri ve Dış Kaynaklı projelerde önem arz eden hususlara, projelerin çağrılarının takip edilmesi aşamalarından partner bulma süreçlerine kadar başarılı projelerin taşıdığı özelliklere değinen sunumlar gerçekleştirildi.

Akademik personelimizin ve yüksek lisans, doktora öğrencilerinin soru cevap bölümünün ardından etkinlik sona erdi.